Finn Christensen

Foredrag

Cuba – og livet

I foredraget bliver vi taget med gennem Cubas blodige og enestående historie fra kolonitiden, gennem diktaturer og kommunisme frem til i dag. Og på en større rejse gennem store dele af landet.

Læs mere »

Kulturperler i Spanien

Vi kommer ind på de mange kendte – og også mindre kendte – kulturperler ned gennem Spanien. Og det bliver en rejse gennem en perlerække af kunst, arkitektur, historie, kultur og natur.

Læs mere »

Iran – præstestyret og befolkningen

Det er indtil videre lykkedes det iranske præsteskab fortsat at undertrykke befolkningens krav om forandring og demokrati. Folket har været på gaderne, men er brutalt blevet slået ned. Hvor lang tid kan det blive ved?

Læs mere »

Afghanistan – hvorhen?

I foredraget kommer vi helt tæt på afghanernes liv og levevilkår. Via mit kendskab til og interviews med mange centralt placerede afghanere i Herat i det vestlige Afghanistan, vil jeg give mit bidrag til at skabe en større forståelse for, hvad der foregår derude.

Læs mere »

Rom – pavemagtens by

Et helt nyt kulturhistorisk og magtpolitisk foredrag, der både sætter pavekirkens udvikling ind i sammenhæng med Roms udvikling og ind i en større europæisk sammenhæng.

Læs mere »
Scroll to Top